2011. április 4., hétfő

Gili

A vendégek eltávozása után nem sokkal Gili+Lombok felé indultunk. 

Az út nem sikerült a legsimábbra, óriási zivatar és egy defekt lassított minket, de mindössze 15-16 órával a tervezett indulás után elértük Gili Trawangant, a Gilik lagnagyobbikát. A szigetek Lombok Északnyugati csücskénél fekszenek, három, gylogosan 1 óra alatt körbejárható képződményről van szó amelyeken nincsenek motorok, autók, csak lovaskocsik és biciklik. Mi Trawanganon voltunk 3 napot. Ebbe egy helyi színház is belefért aminek a keretein belül Anji, a tényleg olcsó és jó ház gazdája eljátszotta h. márpedig nekünk ki kell költöznünk - habár előre kifizettük azt az estét is - mert jön az édes jó anyukája. Miután meggyőztük h. ha ki akar minket dobni akkor segítenie kell új hely találásában, eltöltöttünk pár tökéletesen felesleges órát szobanézéssel aminek a vége egy jó kis egymásrabambulóversenybe torkollott, ez pedig abban felismerésben kulminált, hogy emberünk csak rájött h. túl olcsón adta ki nekünk a házát és picivel többet akart.
Meg is kapta. 

3 nap elteltével átmentünk Gili Meno-ra, ahol ugyan csak pár órát terveztünk eltölteni de a végén másfél nap lett belőle, lássuk miért!




Ez még Trawangan

Jujjdejó snorkelezni
Gili Meno, a fa ami alá lepilledtünk
A tevékenység amit elég sokat csináltak itt egyesek :)



Víz alatt

Olvasófa. Fekvőfa. Bambulófa. Ananász-zabáló-fa

Nincs gond

Úton vissza Lombokon

Csak nem már megint?

Bácsi

Mr. Kura-kura

Komp visszafelé

Gili Meno gyönyörű volt, pont amire vágytam, kevés ember, szép partok amiken sokszor senki nem volt, a partról besétálva majdhogynem bárhol  lehetett valami szépet/gyönyörűt találni a tenger alatt. Nehéz volt otthagyni a szigetet ilyen hamar de jönni kellett vissza. Azonban ha minden igaz nemsokára megyünk vissza..:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése