2010. szeptember 2., csütörtök

Metál. Ubud.

Vasárnap nem sok érdekes történt azon kívül h. majdnem sikerült szereznünk két szobát egy sanuri házban 1 km-re a tengertől. Azért majdnem mert míg mi csak azt mondtuk h ok, ma megnézzük élőben és akkor döntünk egy mexikói lány hajlandó volt képek alapján leokézni. Két szerb és egy argentin lánnyal laktunk volna, kettő szimpatikus volt de az egyik szerb lánnyal lesznek még problémák tekintve h. egy félőrült szófosásos darmasiswás aki pont az én csoportomban lesz..:)

Este lementünk az iskolához a lányokkal meg ott keveredtünk kicsit helyi művészarcokkal, elvileg az egyik majd levisz a próbahelyükre ahol dobolhatok. Őt Koman-nak hívják és metálzenét játszik a zenekarával, érdekes amúgy, hogy az indonézek komoly hányada megőrül a metál zenéért. Annyira, hogy  vmi nagy hivatalos ünnepség koncertjén a helyi dáridó-megasztár között fekvő vonalon tartották a repertoárt egy ideig, majd áttértek indonéz metálba női dobossal, onnan meg vissza csajbandába. Nagyon értenek az eklektikához J.
Ubud - amit látsz

Ma elmentem megnézni egy házat Ubudban, a helyi Szentendrén. Valami hihetetlen szép helyen fekszik rizsföldek tövében, van melegvíz és normál wc (itt egyik sincs) éscsak 600.000 Rp lenne fejenként egy hónapra ami jó ár nagyon egy ilyen szobáért - házért. Sajnos azonban elég messze van, forgalomfüggően 35-50 perc, a partoktól meg még messzebb uh. asszem nézelődöm tovább, hiszen szörfözni márpedig kell! Akkor meg nem szabad vagy egy órára lenni a legközelebbi parttól ami ráadásul nem is egy jó szörfös hely...
Ubud - ahonnan látod

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése